LeanPartners is opgericht door Eliane van Beukering en Gerard Versluis.
Beiden hebben vele jaren ervaring met verbetertrajecten in zowel de commerciële wereld als in de zorg en het onderwijs.

Door de combinatie van data en mensgerichtheid willen we komen tot betekenisvol verbeteren. De ene keer lopen we in een fabriek waar we continue data door machines laten ophoesten waar we met geavanceerde statistische tooling conclusies uit kunnen trekken en de andere keer zijn het interviews waar we met kwalitatieve data aan de slag gaan. Steeds willen we met de data en de mensen aan de slag. Wat voor de ene organisatie een prima verbeterdoel is, is voor de ander een brug te ver of totaal not done gezien de mensen die er werken. Betekenisvol is dan ook betekenisvol voor de organisatie waar we voor werken. Dat is voor ons de voice of the customer.

Sinds 2011 is de bewuste keuze gemaakt de focus te leggen op trajecten met maatschappelijke impact. Dat gaat verder dan alleen efficiency realiseren of het rendement verhogen.

Wij helpen organisaties om de goede dingen goed te doen. Dan komen de resultaten vanzelf. Op deze wijze ondersteunen wij zorginstellingen, onderwijs, de overheid en de industrie met het creëren van een betekenisvol continu verbeter programma organisatie die de klanten, burgers, cliënten, patiënten of leerlingen echt ten goede komen.

Hybride en duurzaam

Leanpartners is een zgn. hybride organisatie. Wij hebben de beschikking over enkele vaste werkplekken en verder werken onze mensen vanuit huis, vanuit de opdrachtgever of op locaties in het land. Hierdoor houden we de reiskosten heel beperkt en kunnen we de tarieven betaalbaar houden. Zo werken we mee aan de bestrijding van het fileprobleem, dragen we bij aan de CO2 reductie en houden we onze eigen mensen in flow. En kunt u het geld besteden waar het hoort: bij de klant, patiënt, cliënt of de leerling.
10% van onze winst gaat jaarlijks naar een goed doel in de zorg of het onderwijs.

elianeDe oprichters

Eliane heeft de laatste jaren veel verbeterprojecten uitgevoerd in de zorg en in het onderwijs. Vooral op het gebied van verzuimmanagement heeft zij haar sporen ruimschoots verdiend oa bij Sensire, Iriszorg, GGZ Riwis,  Verian Care en Clean, ROC Midden Nederland, Grolsch, Zorggroep Meander en Falke en Verbaan.
Momenteel is Eliane oa actief bij Bartimeus, Bakkerij Fuite en het Elde College en zit ze in het bestuur van de RSBA. Eliane is een zeer ervaren coach en klanten waarderen haar oa om de warme zakelijkheid die ze weet uit te stralen.
Eliane is gecertificeerd RSBA en opgeleid als MFN Mediator.

Gerard Versluis

Agile, Lean, scrum. Mijn hele carrière ben ik bezig geweest met het verzorgen van consultancy, coaching en trainingen op het gebied van continu verbeteren, continu leren en continu innoveren. Van 1995-2008 heb ik in de IT software development en trainingen hoek gewerkt. Ik heb daar rollen als managing consultant, productowner, interim directeur en agile-lean coach vervuld. Vanaf 2008 ben ik me meer gaan toeleggen op verbetertrajecten bij verzekeraars, de zorg, het onderwijs en de rijksoverheid. Van teams op de werkvloer coachen tot strategy deployment in de boardroom en van Lean Six Sigma Black belt trainingen tot Agile inspiratiesessies voor leidinggevenden heb ik organisaties geholpen met het continu verbeteren. Ook heb ik diverse IT startups gecoached en met Agile, Lean startup en sixsigma geholpen stappen te zetten.

Ik ben op zoek naar complexe verbetertrajecten in deIndustrie, ICT, bij financials of in de dienstverleningshoek (zorg, onderwijs, overheid) waar met name verandermanagement, mensen meekrijgen en de combinatie grip en begrip een rol spelen.

Mijn motto:

Rozen verwelken, schepen vergaan.
Dus zit niet te zeuren en doe er wat aan.

Mijn opdrachtgevers geven terug dat ze mij vooral waarderen om mijn inhoud en professionaliteit gekoppeld aan humor, enthousiasme en energie. Dat geeft vertrouwen in de goede afloop, zin om er mee aan de slag te gaan en de energie om het nu te doen.

Gecertificeerd Lean Six Sigma Master Black belt en certified trainer
Gecertificeerd NLP master, coach en Spiral Dynamics trainer en coach
Gecertificeerd PSPO Productowner en PSM Scrummaster

Contact

Voor een vrijblijvende afspraak maken we graag tijd. We kunnen dan onze visie op duurzame veranderingen en verbeteringen met u delen en bespreken hoe u ook succesvol kunt zijn met uw verandertraject. Bel met 0654 664 364 of stuur een email

Leanpartners

Cardanuslaan 10
Doorwerth, Gelderland 6865 HK
Nederland
Telefoon: 0654664364
E-mail: info@leanpartners.nl