• Home
  • /
  • coaching voor managers en leidinggevenden

Coaching voor managers

Onze focus ligt op de laag tussen de top en de medewerkers met een leidinggevend of coördinerend functie. Soms wordt dit teamleider, afdelingsmanager of coordinator genoemd. Het naampje dat er op geplakt wordt is niet zo belangrijk. Het gaat er om dat het werk van deze groep aan continue spanningen en veranderingen onderhevig is. Tijdens de waanzin van de zelf organiserende, zelf coördinerend en zefsturende teams moest deze laag verdwijnen. Op het moment dat dit als een kosten maatregel wordt ingevoerd is het direct gedoemd te mislukken. Maar goed, dat is een hele andere discussie.

Momenteel tijdens de corona-crisis moeten we plotseling digitaal gaan aansturen. Dat is een compleet ander vak. En als straks de corona tijd voorbij is en het nieuwe normaal bestaat uit de anderhalve meter samenleving, veel meer thuiswerken en veel meer gebruik maken van digitale communicatie tools, hoe gaan we dat aanpakken dan?

Hoe gaan we het nieuwe normaal in mijn team vormgeven? Hoe stuur ik medewerkers via digitale communicatiemiddelen aan? Wat betekent dit voor de productiviteit? Moet ik mijn processen anders inrichten? Wat kan wel thuis, wat kan beter op kantoor? Gelden voor iedereen dezelfde regels? Wat doe ik met medewerkers die dit helemaal niet aankunnen?

Dit zijn het soort vragen waar we ons mee bezighouden tijdens de coaching. Meer weten of een gratis kennismakings gesprek?

Stuur een mail of bel ons.

Interesse de training hoe krijg je ze mee?

Kijk ook eens op onze coachingsactiviteiten gericht op specifieke doelgroepen:

De coachingsactiviteiten voor small business owners zijn ondergebracht in gerardversluis.nl. Daarin ligt de focus volledig op de coaching van ondernemers die willen groeien en vanuit de eerste fase de next step willen zetten. In indian-summer-coaching richten we ons op mannen die 55 jaar of ouder zijn, die een eigen (online) business willen starten.