LeanPartners is opgericht door Eliane van Beukering en Gerard Versluis.
Beiden hebben vele jaren ervaring met verbetertrajecten in zowel de commerciële wereld als in de zorg en het onderwijs. Sinds 2011 is de bewuste keuze gemaakt de focus te leggen op trajecten met maatschappelijke impact. Dat gaat verder dan alleen efficiency realiseren of het rendement verhogen.

Wij helpen organisaties om de goede dingen goed te doen. Dan komen de resultaten vanzelf. Op deze wijze ondersteunen wij zorginstellingen, onderwijs en overheid met het creëren van een Agile of continu verbeteren organisatie die de clienten, patienten of leerlingen echt ten goede komen.

Hybride en duurzaam

Leanpartners is een zgn. hybride organisatie. Wij hebben de beschikking over 3 vaste werkplekken en verder werken we vanuit huis, vanuit de opdrachtgever of locaties in het land. Hierdoor houden we de reiskosten heel beperkt en kunnen we onze tarieven betaalbaar houden. Zo werken we mee aan de bestrijding van het fileprobleem, dragen we bij aan de CO2 reductie en houden we onze eigen mensen in flow. En kunt u het geld besteden waar het hoort: bij de patiënt, cliënt of de leerling.
10% van onze winst gaat jaarlijks naar een goed doel in de zorg of het onderwijs.

elianeDe oprichters

Eliane heeft de laatste jaren veel verbeterprojecten uitgevoerd in de zorg en in het onderwijs. Vooral op het gebied van verzuimmanagement heeft zij haar sporen ruimschoots verdiend oa bij Sensire, Iriszorg en GGZ Riwis,  Verian Care en Clean en ROC Midden Nederland. Momenteel werkt Eliane voor klanten als Grolsch, Zorggroep Meander en Falke en Verbaan. Verder zit ze in het bestuur van de RSBA. Eliane is een zeer ervaren coach en klanten waarderen haar oa om de warme zakelijkheid die ze weet uit te stralen.

Gerard Versluis

Agile, Lean, scrum. Mijn hele carrière ben ik bezig geweest met het verzorgen van consultancy, coaching en trainingen op het gebied van continu verbeteren, continu leren en continu innoveren. Van 1995-2008 heb ik in de IT software development en trainingen hoek gewerkt. Ik heb daar rollen als managing consultant, productowner, interim directeur en agile-lean coach vervuld. Vanaf 2008 ben ik me meer gaan toeleggen op verbetertrajecten bij verzekeraars, de zorg, het onderwijs en de rijksoverheid. Van teams op de werkvloer coachen tot strategy deployment in de boardroom en van Lean Six Sigma Black belt trainingen tot Agile inspiratiesessies voor leidinggevenden heb ik organisaties geholpen met het continu verbeteren. Ook heb ik diverse IT startups gecoached en met Agile, Lean startup en sixsigma geholpen stappen te zetten.

Ik ben op zoek naar complexe verbetertrajecten in de IT, bij financials of in de dienstverleningshoek (zorg, onderwijs, overheid) waar met name verandermanagement, mensen meekrijgen en de combinatie grip en begrip een rol spelen.

Mijn opdrachtgevers geven terug dat ze mij vooral waarderen om mijn inhoud en professionaliteit gekoppeld aan humor, enthousiasme en energie. Dat geeft vertrouwen in de goede afloop, zin om er mee aan de slag te gaan en de energie om het nu te doen.

Gecertificeerd Lean Six Sigma Master Black belt en certified trainer
Gecertificeerd NLP master, coach en Spiral Dynamics trainer en coach
Gecertificeerd PSPO Productowner en PSM Scrummaster

Contact

Voor een vrijblijvende afspraak maken we graag tijd. We kunnen dan onze visie op duurzame veranderingen en verbeteringen met u delen en bespreken hoe u ook succesvol kunt zijn met uw verandertraject. Bel met 0654 664 364 of stuur een email

Leanpartners

Cardanuslaan 10
Doorwerth, Gelderland 6865 HK
Nederland
Telefoon: 0654664364
E-mail: info@leanpartners.nl